Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Badstof borduren

Badstof tegen scherpe prijzen

Laat uw logo, plaatje of tekst op badstof bedrukken of borduren! We hebben een ruim aanbod in badstoffen. Zo hebben wij washandjes , golfdoekjes , badjassen en handddoeken en veel meer. Het is ook mogelijk om badstof onbedrukt te bestellen! Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

 
Bekijk ook andere producten: polo's , t-shirts of caps en mutsen .

Bedrukte badstof

Bedrukte badstof kan een unieke manier zijn om uw merk te promoten. Uw bedrijfsimago en branding zijn immers essentieel in de zakelijke wereld. Onze bedrukte badstof is van topkwaliteit en biedt een perfect canvas voor uw bedrijfslogo, slogan of andere promotionele boodschappen. Met onze geavanceerde technologie kunnen wij uw ontwerp nauwkeurig en levendig op de badstof bedrukken, waardoor uw merk opvalt op handdoeken, badjassen en meer.

 

Voor degenen die een blijvende indruk willen achterlaten, is bedrukte badstof van T-Company de ideale keuze. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het bedrukken van badstof en verhoog de zichtbaarheid van uw bedrijf met onze hoogwaardige bedrukte badstof. Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte bedrukte handdoeken voor uw sportschool, spa of hotel, T-Company staat garant voor duurzame kwaliteit die indruk zal maken op uw klanten en partners. Kies voor bedrukte badstof van T-Company en versterk uw zakelijke uitstraling met opvallende, gepersonaliseerde textielproducten.

Badstof laten borduren

Een andere mogelijkheid om badstof te personaliseren is door deze te laten borduren. Borduren op badstof voegt een vleugje klasse toe aan handdoeken, badjassen en andere textielproducten, waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Onze geavanceerde borduurtechnieken zorgen voor gedetailleerde en duurzame ontwerpen, waardoor uw bedrijfslogo of initialen een tastbare en langdurige indruk achterlaten. Het borduren op badstof biedt een uitstekende gelegenheid om de identiteit van uw merk te versterken. Of het nu gaat om op maat gemaakte badjassen voor uw exclusieve spa of geborduurde handdoeken voor luxe hotelkamers, onze producten stralen consistent kwaliteit uit.

 

Ontdek de diverse mogelijkheden van badstof borduren en creëer een blijvende indruk met onze stijlvolle en hoogwaardige textielproducten. Of het nu gaat om het bevorderen van uw bedrijfsimago in de hospitality-sector of het verbeteren van de branding van uw spa, ons assortiment biedt de perfecte oplossing voor een luxueuze en gepersonaliseerde ervaring. Laat uw merk schitteren met de verfijnde uitstraling van geborduurde badstof van T-Company. Kies voor de badstof van T-Company, die zowel bedrukt als geborduurd kan worden, om een vleugje elegantie toe te voegen aan de presentatie van uw merk.