Vlamvertragende Bedrijfskleding borduren

Borduren of bedrukken Vlamvertragende Bedrijfskleding tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Vlamvertragende Bedrijfskleding voordelig laten borduren of bedrukken in kleine, middel en grote series.

Assortiment Vlamvertragende Bedrijfskleding

Wij hebben een groot assortiment Vlamvertragende Bedrijfskleding die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar Vlamvertragende Overalls, Vlamvertragende Werkbroeken of Vlamvertragende Werkjassen wij hebben een ruime keus.Brandvertragende werkkleding borduren of bedrukken

Vlamvertragende Bedrijfskleding is kleding die gemaakt is van materialen of de samenstelling hiervan die vlamverspreiding tegen gaat. 
Hier onderscheiden we 2 soorten.
Je hebt Bedrijfskleding die vlamvetragend zijn door middel van een vlamwerende coating aan de buitenzijde. Deze soort is niet onbeperkt vlamwerend. Na meerder wasbeurten slijt de vlamvertragende coating en zal deze Vlamvertragende Bedrijfskleding. Uiteraard zal dit per merk verschillen. 

en je hebt Bedrijfskleding die in de basis stof al Vlamvertragend zijn. Deze Bedrijfskleding behoudt zijn vlamvertragende bescherming ongeacht het aantal wasbeurten.

De Norm voor Vlamvertragende Bedrijfskleding is EN ISO 11612. Deze Norm is voor Werkkleding of bedrijfskleding voor medewerkers die te maken hebben met hitte en vuur met uitzondering van Lassers en Brandweer.

Er zijn dan ook diverse Vlamvertragende Bedrijfskleding zoals een Vlamvertragende Overall, Vlamvertragende Werkbroek of een Vlamvertragende werkjas.

Een brandvertragende werkbroek

Binnen onze collectie brandwerende werkkleding vindt u werkbroeken en overalls. Een brandvertragende werkbroek biedt niet alleen bescherming op hoog niveau, maar ook comfort en duurzaamheid, essentieel voor veeleisende werkomgevingen. Of u nu een vlamvertragende werkbroek zoekt voor dagelijks gebruik of een brandwerende overall wilt kopen voor specifieke industriële toepassingen, T-Company heeft de oplossing die aan uw eisen voldoet. Het vinden van de juiste beschermende kleding is cruciaal voor uw bedrijf. Daarom bieden wij diverse modellen en stijlen brandvertragende werkbroeken die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid. T-Company staat garant voor hoogwaardige brandvertragende werkbroeken die aan uw behoeften voldoen.


Het kopen van een brandwerende overall is een investering in veiligheid en comfort. Onze brandwerende werkbroeken en overalls zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en bestel vandaag nog uw vlamvertragende werkbroek of brandwerende overall bij T-Company, waar veiligheid en kwaliteit samenkomen.

 

Een brandvertragende werkjas

Bij T-Company streven we ernaar uw veiligheid te waarborgen in elke werkomgeving. Ontdek onze uitgebreide collectie brandvertragende werkjassen en stofjassen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en comfort. Een brandvertragende werkjas is een essentieel onderdeel van uw beschermende uitrusting. T-Company biedt een scala aan stijlvolle en functionele opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze vlamvertragende werkjassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige brandvertragende stof, waardoor optimale bescherming wordt geboden in veeleisende werkomgevingen. Of u nu op zoek bent naar een brandvertragende werkjas met reflecterende elementen voor extra zichtbaarheid of een vlamvertragende stofjas voor specifieke toepassingen, T-Company heeft de juiste oplossing voor uw team.


Bij T-Company begrijpen we dat comfort net zo belangrijk is als bescherming. Daarom zijn de brandvertragende werkjassen ontworpen met aandacht voor ergonomie en duurzaamheid. Investeer in uw veiligheid en kies voor een brandvertragende stofjas die niet alleen aan de hoogste normen voldoet maar ook comfortabel en praktisch is. Ontdek vandaag nog de veelzijdige mogelijkheden van onze brandvertragende werkkleding. Bij T-Company staan we voor kwaliteit, veiligheid en stijl op de werkvloer.