Heren Bodywarmers borduren

Heren Bodywarmers Bedrukken of borduren Scherpe Prijzen

Kleine, middel of grote series heren Bodywarmers tegen scherpe prijzen die wij voor u kunnen borduren of bedrukken. Ook onbedrukt.

Welke Heren Bodywarmers

Bent u op zoek naar een heren Bodywarmer? Wij hebben een ruime keus in diverse modellen zoals promotie of evenementen Heren Bodywarmers of Bedrijfs Bodywarmers maar ook Bodywarmers voor uw vrije tijd. 

Borduren of Bedrukken

Wij hebben inmiddels meer dan 24 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Heren Bodywarmers. Mocht u dan ook twijfelen betreft de positie of kleur van de borduring of bedrukking wellicht kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Heren Bodywarmers zijn fijn om te dragen. Meestal worden Heren bodywarmers gedragen in het voorjaar en najaar. Doordat er geen mouwen aan zitten is er veel bewegingsvrijheid. Bent u aan het klussen of aan het werk dan is het ideaal om een bodywarmer te dragen. Ook kunt natuurlijk een bodywarmer in uw vrije tijd dragen. We hebben dan ook diverse modellen voor zowel casuel, bedrijfskwaliteit als heren promotie bodywarmers

Uk kunt de Heren Bodywarmer laten voorzien van uw logo en/of tekst door middel van borduren of bedrukken. u kunt uw logo en/of tekst laten plaatsen op de voorzijde links of rechts of op de achterzijde wat groter. Indien u hierbij advies wilt kunnen wij u hiermee helpen. 

Keuze van Borduren of bedrukken?

als u twijfelt tussen bedrukken of borduren kunnen wij u misschien helpen bij deze keus. Belangrijk voor ons is de informatie waarvoor de heren bodywarmers gebruikt worden. Misschien draagt u deze in uw vrije tijd, misschien voor een Beurs of  draagt u deze in een productie. Op basis van deze gegevens en natuurlijk de prijs kunnen wij u adviseren.

Assortiment Heren Bodywarmers

Er zijn diverse heren Bodywarmers verkrijgbaar in diverse materialen. Zo hebben we Fleece Bodywarmers voor heren, Softshell Bodywarmers voor heren maar ook werk Bodywarmers voor heren zoals Havep Bodywarmers of Projob Bodywarmers. Bodywarmers zijn verkrijgbaar in vele kleuren zoals zwart, groen, rood, navy blauw, Oranje, aqua, geel, grijs, antaciet en nog veel meer kleuren. Ook zijn er tegenwoordig bij een aantal modellen meer maten verkrijgbaar zoals XS maar ook 3XL, 4 XL en zelfs groter.