Tel: 0499 - 32 00 60 Email: info@t-company.nl
Elke oplage mogelijk Vrijblijvende scherpe offerte Eigen complete Productie

Kinder Hooded Sweaters laten bedrukken of borduren

Naar categorieën overzicht

Bedrukken of borduren 

Wilt u uw logo, afbeelding of tekst bedrukt of geborduurd hebben op de kinder hooded sweaters in kleine, middel en grote oplage? In ons assortiment hebben we veel verschillende Hooded sweaters voor kinderen, ook wel hoodies genoemd we voordelig voor u kunnen bedrukken of borduren. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor borduren of bedrukken. Borduren heeft een professionele uitstraling, is er goed van kwaliteit en blijft dus erg lang mooi. De prijzen worden berekend op het aantal steken en de afmeting van het logo, de tekst of de afbeelding. Voor indicatieprijzen kunt u kijken bij onze borduurprijzen. Bedrukken is ook mogelijk op verschillende manieren, het mooiste en beste resultaat bereiken we doormiddel van zeefdrukken. De prijzen voor zeefdrukken worden berekend op het aantal kleuren van de bedrukking. Ook het aantal bestelde artikelen voor bedrukking en boduring heeft invloed op de prijs, hoe meer u besteld, hoe minder u betaald. Heeft u moeite met het maken de juiste keuze? Neem dan contact met ons op, ons team met jarenlange ervaring staat graag voor u klaar. 

Overig assortiment sweaters 

Ook hebben we een ruim aanbod in sweaters voor zowel dames; dames  sweaters zoals de Fruit of the Loom Dames Sweater 62-146-0 hooded sweaters, zoals de Gildan Hooded Sweater 18700, Sweatjackets, zoals de Fruit of the Loom Sweatjack 62-230-0  Sweaters met capuchon, zonder capuchon of polosweaters: wij hebben ze in verschillende soorten en maten.

Overig assortiment kinderen

Kijk ook eens bij een van onze andere categoriën voor kinderen: Kinder Softshell Jassen,  fleece vesten voor kinderen, T-shirts Kinderen, Poloshirts Kinder, Bodywarmers Kinderen en bij Sportshirts Kinder