Tel: 0499 - 32 00 60 Email: info@t-company.nl
Elke oplage mogelijk Vrijblijvende scherpe offerte Eigen complete Productie

Kinder Hooded Sweaters laten bedrukken of borduren

Naar categorieën overzicht

Verwijder filters

Kinder Hooded Sweaters bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen

We hebben in ons assortiment diverse Hooded Sweaters voor kinderen die we voor u voordelig kunnen borduren of bedrukken. U kunt onze kinder hoodies ook onbedrukt bestellen. 

Omschrijving Kinder Hooded Sweaters 

Hooded sweaters zijn te herkennen aan zijn kenmerkende kangaroozak en capuchon. , Bent u op zoek naar een Hooded voor kinderen die verkrijgbaar is in veel kleuren? Bekijk dan het model AWDis JH01J. Deze kinder hooded is tevens diegene die verkrijgbaar is in de kleinste maat (1/2 jaar).

Bedrukken of borduren 

Wilt u uw logo, afbeelding of tekst bedrukt of geborduurd hebben op de kinder hooded sweaters in kleine, middel en grote oplage? In ons assortiment hebben we veel verschillende Hooded sweaters voor kinderen, ook wel hoodies genoemd we voordelig voor u kunnen bedrukken of borduren. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor borduren of bedrukken. Borduren heeft een professionele uitstraling, is er goed van kwaliteit en blijft dus erg lang mooi. De prijzen worden berekend op het aantal steken en de afmeting van het logo, de tekst of de afbeelding. Voor indicatieprijzen kunt u kijken bij onze borduurprijzen. Bedrukken is ook mogelijk op verschillende manieren, het mooiste en beste resultaat bereiken we doormiddel van zeefdrukken. De prijzen voor zeefdrukken worden berekend op het aantal kleuren van de bedrukking. Ook het aantal bestelde artikelen voor bedrukking en boduring heeft invloed op de prijs, hoe meer u besteld, hoe minder u betaald. Heeft u moeite met het maken de juiste keuze? Neem dan contact met ons op, ons team met jarenlange ervaring staat graag voor u klaar. 

 

Overig assortiment kinderen

Kijk ook eens bij een van onze andere categoriën voor kinderen: Kinder Softshell Jassen,  fleece vesten voor kinderen, T-shirts Kinderen, Poloshirts Kinder, Bodywarmers Kinderen en bij Sportshirts Kinder