Horeca accessoires

Omschrijving Horeca accessoires

Er is tegenwoordig een groot assortiment Horeca accessoires verkrijgbaar. Horeca accessoires zijn producten die niet meer weg te denken zijn bij de horeca werkzaamheden.  Theedoeken of glasdoeken is een product die onmisbaar zijn. Zo ook een portomonee. Ook hebben we koksbuizen voor de Kok of Chef Kok in de keuken, maar ook gilletjes, T-shirt, poloshirts en Schorten voor in de bediening. Er is dus veel horeca kleding beschikbaar. Bij T-shirts en poloshirts voor bedienning op het terras is het belangrijk dat deze comfortabel dragen en dat deze netjes afkleden. Vaak is een bodyfit shirt of polo een juiste keus. Bij overhemden voor heren of blouses voor Dames is de uitstraling heel belangrijk. 

Ruime keus

Bij ons heeft u een ruime keus aan Horeca accessoires. Ook kunt u vele modellen combineren tot een juiste kleding stijl. Uiteraard is de kwaliteit van onze Horeca accessoires uitstekent. U of een modieuze stijl zoekt of promotionele stijl zoekt die betaalbaar is, bij ons bent u op het juiste adres. 

Bedrukken of Borduren Horeca accessoires

Tevens kunnen wij deze Horeca accessoires voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Horeca accessoires.

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Horeca accessoires tegen schere prijzen

Bent u op zoek naar Horeca accessoires? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben diverse Horeca accessoires die wij voor u kunnen borduren of bedrukken

Assortiment Horeca Kleding

U kunt bij ons dan ook kiezen uit een ruim assortiment Horeca accessoires zoals theedoeken of glasdoeken of portomonees.