Mascot Vlamvertragende Werkoverall Baar 06619-135

Mascot Vlamvertragende Werkoverall Baar 06619-135
  • Mascot Vlamvertragende Werkoverall Baar 06619-135

Andere varianten

  • Mascot Vlamvertragende Werkoverall Baar 06619-135 donkermarine
  • Mascot Vlamvertragende Werkoverall Baar 06619-135 donkerantraciet
vanaf € 112.15

Maak een keuze:Aantal:

OF

Prijzen

1+ € 118.92
10+ € 115.05
25+ € 112.15
Prijzen exclusief BTW, verzendkosten en bedrukken / borduren
Grotere aantallen? Vraag per e-mail naar onze scherpe prijsopgave.

Productomschrijving over Mascot Vlamvertragende Werkoverall Baar 06619-135

Artikelcode: 06619-135

Antistatisch, zuurbestendig en vlamvertragend PyroPro®. Beschermt tegen vlambogen en incidenteel lassen. Teflon® maakt het product vuilafstotend. Drievoudig gestikte naden aan de mouwen, broekspijpen en in het kruis. Hoge kraag met drukknopen. Sluiting met verborgen drukknopen. Gulp met rits. Borstzakken met klep met verborgen drukknopen. Voorzakken. Achterzak met klep en verborgen drukknopen. Binnenzak met klep. Elastiek in de rug. Dijbeenzak met klep en verborgen drukknopen. Duimstokzak. Verstelbare kniezakken met klep en opening aan de bovenzijde. Ventilatie onder de armen. Manchetten met elastiek. De naden naar onderen gericht, zodat lasspatten zich niet vasthechten. Contraststiksels.

Oeko-Tex® Standard 100; EN ISO 14116; EN 1149-3:2004; EN 1149-5:2008; EN 13034; EN ISO 11612 (A1, B1, C1); EN 61482-1-1 (ATPV - 18 cal/cm²); EN 61482-1-2 class 1; EN ISO 11611 - kl. 1 (A1)

Maten 44-66

Let op maat 64 en 66 prijs + 35%
Vlamvertragende werkkleding beschermt de drager tegen blootstelling aan hitte en vuur. Het materiaal wat gebruikt wordt voor deze werkkleding beschermt het lichaam van de gebruiker tegen hitte en/of vuur met uitzondering van hoofd en handen.
 
Mascot heeft diverse vlamvertragende werkkleding zoals vlamvertragende werkbroeken, vlamvertragende werkjassen, vlamvertragende amerikaanse overalls


Mascot Vlamvertragende Werkkleding Bedrukken tegen scherpe prijzen

 
U vind bij ons een groot assortiment Mascot Vlamvertragende Werkkleding die wij voor u voordelig kunnen bedrukken of borduren  
Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u helpen.

Ook hebben wij een assortiment Mascot werkkleding voor de ChemieMascot werkkleding op Vlamboog getest of Mascot Antistatische Werkkleding

Mascot Veiligheids Werkkleding voldoet aan hoge eisen.

Goede kwaliteit en pasvorm staan bovenaan. Het assortiment Werkkleding van Mascot is dan ook erg groot. U vind dan ook Mascot werkkleding voor iedere beroepsgroep zoals Bouw, Industrie, Transport en Logistiek maar ook voor de zelfstandige Loodgieter, Metselaar of Timmerman, Voor elke doelgroep heeft Mascot een collectie. Bent u op zoek naar hoge kwaliteit bedrijfskleding? Dan bent u bij Mascot Workwear aan het juiste adres.

Mascot Werkjassen, Mascot Werkbroeken, Mascot Overalls, Mascot Bodybroeken, Mascot Sweaters of Mascot Bodywarmers die wij leveren in kleine, middel of grote series met of zonder uw logo geborduurd of bedrukt tegen scherpe prijzen. Uiteraard kunt u Mascot Workwear ook onbedrukt bestellen

 

Mascot Collecties

Bij Mascot kunt u diverse collecties bedrijfskleding of werkkleding vinden. De volgende Collecties voeren wij:

Mascot Accelerate, 
Mascot Advanced, Mascot Unique, Mascot Hardware, Mascot Crossover, Mascot light, Mascot Industry, Mascot Aqua, Mascot Image, Mascot Originals,, Mascot Frontline, Mascot Young, Mascot Multisafe, Mascot Accelerate Safe, Mascot Safe Supreme, Mascot Safe Light, Mascot Safe Compete, Mascot Safe Arctic, Mascot Safe Aqua, Mascot Safe Classic, Mascot Safe Image, Mascot Safe Young


Behalve de hoge kwalitet van Mascot werkkleding of bedrijfskleding Heeft Mascot ook een ruim assortiment aan Veiligheidskleding zoals Mascot Veiligheids werkjassenMascot Veiligheids Werkbroeken, Mascot Veiligheids Bodybroeken, Mascot Veiligheids hesjes of Mascot Veiligheids Bodywarmers.
 

Over Mascot

Mascot is een Deens bedrijf wat haar producten wereldwijd exporteert. Mascot heeft medewerkers in 15 landen.Ontwikkelen, produceren, naamsbekendheid opbouwen en Sales realiseren is de missie. Mascot heeft ook als doel de beste werkkleding en werkschoenen te leveren die er te krijgen zijn.
 

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bedrukken of Borduren Bedrijfskleding

Tevens kunnen wij deze Werkkleding of Bedrijfskleding voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of werkkleding.

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!


Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Laatst bekeken