Oranje Tanktop Lemon & Soda LEM1195

Oranje Tanktop Lemon & Soda LEM1195
  • Oranje Tanktop Lemon & Soda LEM1195

Andere varianten

  • Oranje Tanktop Lemon & Soda LEM1195
vanaf € 7.05

Maak een keuze:Aantal:

OF

Prijzen

1+ € 13.29
10+ € 10.73
25+ € 9.71
100+ € 8.12
250+ € 7.41
1000+ € 7.05
Prijzen exclusief BTW, verzendkosten en bedrukken / borduren
Grotere aantallen? Vraag per e-mail naar onze scherpe prijsopgave.

Productomschrijving over Oranje Tanktop Lemon & Soda LEM1195

Artikelcode: WK2022-LEM1195

LEM1195
S  |  M  |  L  |  XL  |  XXL
100% combed cotton --- 1 x 1 rib
220 (white 210)
10/50
Body fit


Oranje Tanktops bedrukken tegen scherpe prijzen! 

Wij hebben ruim assortiment Oranje Tanktops voor Heren en Dames in ons assortiment die wij voordelig voor u kunnen bedrukken met uw eigen logo, tekst of afbeelding. Ook is het mogelijk om de Oranje Tanktops  onbedrukt te bestellen. 

Bedrukken Oranje Tanktops 

Omdat tanktops steeds vaker als bovenkleding gedragen wordt is het uiteraard ook mogelijk dat wij uw logo, afbeelding of tekst op de dames tanktops bedrukken. Wij beschikken over onze eigen zeefdrukkerij waardoor wij tegen scherpe prijzen en snelle levertijden kunnen bedrukken. U kunt bij ons terecht voor tanktops heren in kleine, middel en grote oplages, die wij voor u bedrukken in zeefdruk of doormiddel van een full color bedrukking, denk hierbij aan een foto of als er kleurverloop in uw logo zit. Het borduren op Heren tanktops zou in sommige gevallen ook mogelijk zijn, enkel als de borduring niet te groot en niet volgeborduurd is. Als u een groot volgeborduurd logo wenst, gaat de stof om de borduring "trekken"  omdat de borduring dan te zwaar is ten opzichte van het T-shirt en gaat het logo "hangen" waardoor de lichte stof van de Heren tanktop uit zijn verband gaat. Wij hebben al ruim 17 jaar ervaring en kunnen u daarom goed adviseren bij het maken van de geschikte keuze betreft borduren of bedrukken. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen of uw vraag stellen op het offerteformulier. 

Oranje artikelen tegen scherpe prijzen

Bent u op zoek naar een oranje T-shirts voor het EK of WK dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren namelijk diverse oranje artikelen zoals oranje T-shirts, oranje petjes of caps, oranje sweaters, oranje sjaals, oranje vlaggen, oranje overhemden, oranje polo shirts, etc etc. Deze kunnen wij voor u bedrukken met uw eigen logo of met een afbeelding die u wenst. Ook kunnen  wij deze oranje artikelen voorzien van een individuele naam en/of rugnummer. Dit kunnen wij in kleine, middel en grote series tegen scherpe prijzen. Uiteraard leveren wij ook onbedrukte oranje producten.

Heeft u interesse neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Oranje fans, Vriendengroepen, stichtingen, Bedrijven, sportclubs of verenigingen iedereen kan bij ons bestellen.

Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Laatst bekeken