Bedrukken extra lange t-shirts voor heren

Heren T-shirts extra lang onbedrukt of bedrukt tegen scherpe prijzen

Heren T-shirts extra lang kunt u voordelig laten bedrukken met uw logo, tekst of plaatje.

Omschrijving Heren T-shirts extra lang

Sommige Heren T-shirts zijn te kort. Niet iedere heer vindt dit prettig. Daarom zijn er nu Heren T-shirts extra lang verkrijgbaar. Deze heren T-shirts vallen langer dan een normaal heren T-shirt. Dit is prettig voor heren die niet van een kort T-shirt houden en voor heren die wat langer zijn dan de normale lengte.

Of u nu op zoek bent naar een promotie shirt of een kwalitatief duurzaam shirt: wij hebben ze in verschillende soorten en maten. Het is ook mogelijk om t-shirts onbedrukt te bestellen! Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Bedrukken van Heren T-shirts extra lang

Heren T-shirts extra lang bedrukken gebeurt op de zelfde wijze als andere T-shirts. U kunt kiezen of u de bedrukking op de voorzijde klein of groot wilt en/of op de achterzijde en/of op de mouwen wilt. Wij kunnen deze Heren T-shirts extra lang voor u bedrukken in onze eigen productie. Dit doen wij ruim 17 jaar en hebben dus een ruime ervaring. Mocht u dan ook een vrijblijvend advies willen, neem dan contact met ons op. Ook kunt u ons een e-mail sturen of het offerte formulier invullen waar u uw vragen kunt stellen. 

Overig assortiment T-shirts

Verder hebben wij ook Goedkope T-shirtsDames T-shirtsHeren T-shirtsUnisex T-shirts en kinder T-shirts in ons assortiment

Andere Producten

Of u op zoek bent naar poloshirtsSoftshell Jassenhooded SweatersParaplu's of naar Fleece vesten, wij hebben een groot assortiment van deze artikelen.