Tel: 0499 - 32 00 60 Email: info@t-company.nl
Elke oplage mogelijk Vrijblijvende scherpe offerte Eigen complete Productie

Heren Softshell Jas Ablaze Regatta TRA628

Heren Softshell Jas Ablaze Regatta TRA628 borduren of bedrukken

Vanaf € 12.47

Product details

Artikelcode: 856.17


265 g/m²

100% Polyester

Geweven Softshell met warme rug

Volledige ritssluiting met innerlijke stormflap en kinbescherming

2 lage zakken

Verstelbare zoom met trekkoord

Ideaal voor borduren, transferdruk, screen en vinyl bedrukking

Maten S-XXXL
 

Heren Softshell Jassen Bedrukken of Borduren

Heren Softshell Jassen die wij voor kunnen bedrukken of borduren!  

Assortiment HerenSoftshell Jassen

Wij hebben een groot assortiment Heren Softshell jassen met of zonder capuchon in promotiekwaliteit maar ook in zware hoogwaardige kwaliteit.

 

Assortiment softshell jassen

Wij hebben een groot assortiment softshell jassen voor heren, dames en kinderen met of zonder capuchon. Deze jassen hebben we in een lichte promotie kwaliteit, maar ook in zware hoogwaardige kwaliteit. U kunt al deze softshell jassen bedrukken of borduren met uw logo en/of tekst.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende modellen softshell jassen verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Softshell jassen en broeken worden steeds meer gedragen vanwege de ademende stof die ook waterafstotend is. Behalve dat dit type jas licht en comfortabel draagt, is deze jas ook steeds modieuzer geworden en wordt hij tegenwoordig ook veel in de vrije tijd gedragen. Een softshell jas is ideaal als promotie jas. De functionaliteit van de dicht geweven stof, zodat deze waterafstotend is,  in combinatie met het draagcomfort maakt deze jas uitermate geschikt om als promotie jas te dienen en hiermee goede en duurzame reclame te maken voor uw bedrijf. U kunt uw softshell jas bedrukken met een logo, zodat ze als promotie jas kunnen dienen.

Een softshell jas is uitermate geschikt voor de weersomstandigheden in landen zoals België en Nederland. Gezien de weersomstandigheden, veel regen en wind, zijn deze softshell jassen 9 van de 10 keer een juiste keuze om te dragen. Een softshell jas is geschikt voor meerdere doeleinden zoals fietsen, wandelen, outdoor activiteiten, etc., en is voornamelijk ideaal voor het voorjaar en najaar.

Er is een duidelijk onderscheid in lichte en zwaardere kwaliteit softshell jassen. Lichte kwaliteit softshell jassen zijn bedoeld voor sporten zoals tennis, hardlopen of joggen, wielrennen of andere outdoor sporten. Deze lichte kwaliteit van ca. 300 gram geeft meer bewegingsvrijheid wat natuurlijk belangrijk is bij het sporten. U wilt tenslotte een ademende en wind- en waterdichte jas aan bij het sporten die toch uw beweging niet belemmert. De zwaardere kwaliteit softshell jassen vanaf 400 gram geven een meer isolerende bescherming. Ook biedt deze zwaardere jas meer weerstand tegen regen. Kortom een zwaardere kwaliteit kun je in ieder seizoen dragen. Wilt u uw zwaardere kwaliteit softshell jas bedrukken met een logo en/of tekst? Wij geven u graag advies.

Advies over het softshell jas bedrukken of borduren

Een softshell jas bedrukken is een specialisme onder het drukken. Door de samenstelling van de stof van een softshell jas kan er na het drukken een reactie optreden die de bedrukking laat vervagen, bloeden of loslaat. Het is daarom ook belangrijk om uw softshell jas te laten bedrukken door een specialist. U treft het, wij hebben ons gespecialiseerd in het softshell jas bedrukken sinds deze op de Belgische en Nederlandse markt verkrijgbaar is. Onze jaren ervaring in softshell jassen bedrukken heeft ons tot een specialist gemaakt.

Indien u advies wilt over borduren of bedrukken van softshell jassen neem dan contact met ons op. Wij kunnen u wellicht adviseren over de kleur, maat of positie van het borduurwerk of de bedrukking.

Softshell Jassen voor herenSoftshell Jassen voor dames

Prijs

1+ € 20.32
10+ € 17.81
25+ € 15.09
100+ € 13.48
250+ € 12.47
Prijzen exclusief BTW, verzendkosten en bedrukken / borduren
Grotere aantallen? Vraag per e-mail naar onze scherpe prijsopgave.

Gerelateerde producten


Softshell Jas Result R197X
Vanaf € 32.23
Heren Softshell Jas Ablaze Regatta TRA628
Vanaf € 12.47
Heren Softshell Jas Tee Jays Hooded Lightweight 9514
Vanaf € 43.34
Softshell jas Result R129X
Vanaf € 42.10
Softshell Heren Jas Regatta Reid TRA654
Vanaf € 23.50

Laatst bekeken