Bedrijfskleding tegen scherpe prijzen

Bedrijfskleding of Werkkleding Borduren of bedrukken tegen scherpe prijzen

Bent u op zoek naar Bedrijfskleding of Werkkleding dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij voeren diverse merken zoals Havep Bedrijfskleding, Mascot Bedrijfskleding of Projob Bedrijfskleding 

Assortiment Werkkleding of bedrijfskleding

U kunt bij ons dan ook kiezen uit een ruim assortiment WerkbroekenWerkjassenOverallsBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc 
 

Onze Voordelen van bestellen van bedrijfskleding bij ons

·         Scherpe Prijzen
·         Snelle leveringen en flexibele Levertijden
·         Goede Service en aftersales
·         Betrouwbaar
·         Meedenkend
·         Compleet assortiment ( alles onder 1 dak)

Merken  Bedrijfskleding of  Werkkleding 

Wij voeren diverse merken zoals Havep Werkkleding ( Havep werkbroekenHavep WerkjassenHavep Overalls,  Havep Werkkleding ChemieHavep Werkkleding TransportHavep Werkkleding High Visibilty  en meer) B&C ( bv Bodywarmer B&C Expert Pro ), Projob, ( bv Projob WerkbroekenProjob WerkjassenProjob High Visibilty werkkleding en meer  Dickies Werkkleding en nog veel meer.

Wij zijn Havep dealer.

Wij leveren en/of bedrukken of borduren Havep werkkleding. Wij voeren dan ook het complete assortiment Havep werkkleding.

Havep Basis, Havep Mult Shield, Havep High Visibility, Havep 5Safety image, Havep 5Safety image Plus, Havep 4Safety Protective Wear, Havep Attitude, Havep Worker, Havep 2000, Havep Construction Line, Havep Explorer, Havep Food & Catering, Havep Kids, Havep Guard, Havep Multi Liine, Havep Multi Protector, Havep Multi Shield, Havep Painter, Havep Protector Pro, Havep REWORK, Havep Titan, Havep Therminal Clothing

Kunt u een model niet vinden? Neem dan contact met ons op.


Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bedrukken of Borduren Bedrijfskleding

Tevens kunnen wij deze Werkkleding of Bedrijfskleding voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of Werkkleding.

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Bedrijfskleding laten bedrukken

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een specialist die bedrijfskleding kan bedrukken? Een bedrijf waar mensen werken die weten wat er bij komt kijken om een logo of boodschap strak en duidelijk op uw bedrijfskleding te zetten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. We bieden een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende bedrijfskleding, die we u in een groot aantal verschillende kleuren kunnen leveren. Hier drukken wij een logo op dat er ook na lange tijd gebruik nog helemaal strak op staat.

Bedrijfskleding bedrukken bij de specialisten

We hebben met ons bedrijf ruime ervaring met het bedrukken van bedrijfskleding. We raden u dan ook aan om eens op deze website te kijken om te zien wat wij allemaal in het assortiment hebben staan. We hebben kleding voor vele verschillende soorten bedrijven. Van een mooie polo tot een sterke werkoverall, u zult het bij ons allemaal in het assortiment terugvinden. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Samen met u bekijken we dan hoe wij uw logo zo goed mogelijk op de door u gewenste kleding krijgen.

Goedkoop bedrijfskleding bedrukken

Ondanks dat wij de hoogste kwaliteit leveren op het gebied van bedrijfskleding bedrukken, hoeft u bij ons niet bang te zijn voor hoge prijzen. We leveren onze kleding namelijk altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen. Goedkoop bedrijfskleding bedrukken? Neem een kijkje bij de informatie hierover op deze website om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Bedrijfskleding laten bedrukken is onze specialiteit. We hebben hier mensen en machines voor klaarstaan, die graag voor u aan de slag gaan. Wij bedrukken uw bedrijfskleding zodat uw mensen hier lange tijd met plezier in kunnen werken.