Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005

Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005
 • Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005
 • Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005
 • Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005
 • Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005

Andere varianten

 • Mens Fashion Sof-Tee White
 • Mens Fashion Sof-Tee Black
 • Mens Fashion Sof-Tee Dark Grey
 • Mens Fashion Sof-Tee Navy
vanaf € 4.31

Maak een keuze:Aantal:

OF

Prijzen

1+ € 8.64
10+ € 6.78
25+ € 5.73
100+ € 4.98
250+ € 4.54
1000+ € 4.31
Prijzen exclusief BTW, verzendkosten en bedrukken / borduren
Grotere aantallen? Vraag per e-mail naar onze scherpe prijsopgave.

Productomschrijving over Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005

Artikelcode: 185.54

Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005 kunt u voordelig door ons laten bedrukken.


Verder hebben wij ook Goedkope T-shirts,  dames T-shirtsheren T-shirtsunisex shirts en kinder t-shirts in ons assortiment
 
 • Leverancier 8005
 

185 g/m²

100% ringgesponnen gekamd katoen

Lange vezel katoen

Dubbel voorgekrompen katoen

Schouder tot schouder nekband

2 laagse kraag met Lycra

Dubbeldraads gestikt

Modieuze pasvorm

Ideaal om te bedrukken en te borduren

Maten
S-XXXL

Heren T-shirt Tee Jays Mens Fashion Sof-Tee 8005 is ook verkrijgbaar in een Dames Model, Dames T-shirt Tee Jays Sof-Tee 8050
 


Verder hebben wij ook dames T-shirtsheren T-shirtsunisex shirts en kinder t-shirts in ons assortiment
 

T-shirts Heren bedrukken

Uiteraard kunt u bij ons tercht voor het bedrukken van een Heren T-shirt. Of de bedrukking op de voorzijde klein of groot moet, groot op de achterzijde of op de mouw, wij kunnen dit voor u regelen. Onze ervaring in het bedrukken van Heren t-shirt is ruim 17 jaar. Wij begrijpen ook dat het soms moeilijk is om een keus te maken welke kleur bedrukking, postie of hoe groot de bedrukking moet worden. Misschien kunnen wij u hierbij helpen om een juiste keus te maken? Neem gerust contact met ons op. Wellicht dat we u kunnen voorzien van een goed druk advies. Indien u een wisselende tekst, nummers of namen gedrukt wilt hebben op een Heren T-shirt, laat het ons weten zodat we voor u een prijs op maat kunnen offreren.

Assortment Heren T-shirts

Wij leveren een ruim assortiment heren T-shirts met korte mouwen, Lange mouwen, zonder mouwen in diverse kleuren en maten. Of u een standaard heren T-shirt of een Bodyfit heren T-shirts zoekt, wij hebben ze in alle maten, kleuren en merken. De heren T-shirts kunnen we onderscheiden in Promotie T-shirts, Werk T-shirts, Modieuze T-shirts, evenementen T-shirts of Team T-shirts. Promotie T-shirts zijn T-shirts met een hoog promotie gehalte. Het doel van Promotie T-shirts is dat uw logo en/of tekst zoveel mogelijk opvalt. Uiteraard zo lang als mogelijk! Bij Werk T-shirts is dit een ander verhaal. De kwaliteit van een Heren Werk T-shirt moet hoog zijn, tenslotte wordt er in dit  heren T-shirt gewerkt en heeft dus een hogere slijtage. Belangrijk is dan ook dat de kwaliiteit in verhouding staat met de werkzaamheden. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren. Bij Modieuze heren T-shirts is de uitstraling van het model erg belangrijk in combinatie met de kwaliteit. Een modieuze Heren T-shirt van slecht kwaliteit bevelen wij niet aan. Dit gaat ten koste van de uitstraling. Kortom veel keuze in type Heren T-shirts. Komt u er niet uit, laat ons u dan vrijblijvend helpen.

Kijk gerust bij ons ander assortiment T-shirts zoals Heren T-shirts extra langHeren Bodyfit T-shirtsHeren V Hals T-shirtsHeren T-shirts Organisch of bij T-shirts met capuchon.

Vragen?
0499 - 32 00 60
 • maandag t/m vrijdag
 • 08:30 - 17:00 uur

Laatst bekeken