T-shirt met Capuchon bestellen tegen scherpe prijzen

Bedrukken T-shirts met capuchon tegen scherpe prijzen

Het bedrukken van T-shirts met capuchon kan op dezelfde manier als bedrukken op gewone T-shirts. De beste drukwaliteit is zeefdruk. Hierbij wordt u logo uitgespaard uit een zeefraam. De rest van het zeefraam wordt dichtgemaakt met speciale emulsie. Uw gekozen kleur (of kleuren) inkt wordt op de zeef gerakeld waardoor de inkt strak op het T-shirts met capuchon gedrukt wordt. Het shirt moet daarna door een droogtunnel waar deze fixeert zoals dat heet. Uw afbeelding of logo zit dan mooi op uw T-shirts met capuchon. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om te borduren op T-shirts met capuchon. Een borduursel kan op t-shirts niet te "zwaar" en te groot zijn, een tekst zou bijvoorbeeld geen probleem moeten zijn, waarin een volgeborduurd groot logo niet mooi en comfortabel is. Als u graag een borduring wenst adviseer ik om even contact met ons op te nemen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Overig assortiment T-shirts

Verder hebben wij ook Goedkope T-shirts,  dames T-shirtsheren T-shirtsunisex shirts en kinder t-shirts in ons assortiment

Andere producten dan T-shirts

Of u op zoek bent naar poloshirtsSoftshell Jassenhooded SweatersParaplu's of naar Fleece vesten, wij hebben een groot assortiment van deze artikelen.

T-shirt met Capuchon onbedrukt of bedrukt tegen scherpe prijzen

Wij hebben diverse modellen T-shirts met Capuchon die u bij ons laten bedrukken

Omschrijving T-shirt met Capuchon

Een T-shirt met Capuchon is een T-shirt, met vast aan het T-shirt, een muts. Een T-shirt met capuchon is modieus en prettig om te dragen.