T-shirts Dames Biologisch voordelig bedrukken

T-shirts Dames Organisch voordelig laten bedrukken

In ons assortiment hebben wij diverse modellen dames t-shirts organisch, deze bedrukken wij voordelig voor u met uw eigen logo of afbeelding. Het is ook mogelijk deze shirts onbedrukt te bestellen. 

Waarom kiezen voor organisch katoen?

Organische t-shirts zijn op een vriendelijke wijze gemaakt van katoen wat geteeld is zonder chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden, kunstmest of gemodificeerde planten, dit is dus beter voor het milieu. Hier van worden de organische dames t-shirts en organische heren t-shirts van gemaakt. U draagt dus een steentje bij aan het  milieu door deze shirts te kiezen. 

Bedrukken organische dames t-shirts tegen scherpe prijzen

Het bedrukken op organische dames t-shirts kan op dezelfde manier als bedrukken op gewoon katoen. De beste drukwaliteit is zeefdruk. Hierbij wordt u logo uitgespaard uit een zeefraam. De rest van het zeefraam wordt dichtgemaakt met speciale emulsie. Uw gekozen kleur (of kleuren) inkt wordt op de zeef gerakeld waardoor de inkt strak op het organisce shirtje gedrukt wordt. Het shirt moet daarna door een droogtunnel waar deze fixeert zoals dat heet. Uw afbeelding of logo zit dan mooi op uw shirt. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om te borduren op organisch katoenen dames t-shirts. Een borduursel kan op t-shirts niet te "zwaar" en te groot zijn, een tekst zou bijvoorbeeld geen probleem moeten zijn, waarin een volgeborduurd groot logo niet mooi en comfortabel is. Als u graag een borduring wenst adviseer ik om even contact met ons op te nemen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Overig assortiment textiel

Wij hebben een mooi assortiment t-shirts. Neemt u ook eens een kijkje bij T-shirts Dames Bodyfit, T-shirt dames V-hals, T-shirts dames extra lang. Kijkt u ook eens bij een van onze andere categoriën: Bodywarmers, Sportkleding, Softshell jassen of bijvoorbeeld Paraplu's.