Tel: 0499 - 32 00 60 Email: info@t-company.nl
Elke oplage mogelijk Vrijblijvende scherpe offerte Eigen complete Productie

HAVEP Dames Werkbroek Food & Catering 8369

HAVEP Dames Werkbroek Food & Catering 8369

Vanaf € 17.06

Product details

Artikelcode: 8369


HAVEP Dames Werkbroek Food & Catering 8369


Collectie
HAVEP® Food & Catering
Sexe
Dames
Kwaliteit
65%/35% katoen/polyester, 2/1 keperbinding, 290 gr/m2
Beschrijving

2 ingezette voorzakken, elastiek in taille

BESCHIKBARE MATEN (ANDERE MATEN OP AANVRAAG)
Maatrange
 
34-56
  •  
  • Kledingcollectie die aansluit bij reeds bestaande HACCP-normen
  • Bestand tegen vele wasbeurten
  • Werkkleding met een elegante vrouwelijke belijning

Bedrukken of Borduren Dames Werkbroeken

Tevens kunnen wij deze Dames Werkbroeken voor u borduren of bedrukken met uw bedrijfslogo. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Dames Werkbroeken.

Type Werkbroeken Dames Werkbroeken

Wij hebben een groot assortiment Dames Werkbroeken. Of u nu op zoek bent naar een Havep Dames Werkbroeken, Projob Dames Werkbroeken of een Dickies Dames Werkbroeken wij hebben deze in ons assortiment. 

Assortiment Werbroeken

Uiteraad hebben we ook nog diverse andere soorten werkbroeken in ons assortiment zoals Werkbroeken voor de Chemie Werkbroeken van ProjobBasic Werkbroeken of bij Werkbroeken van Havep

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkbroeken met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bekijk ook eens onze andere producten zoals WerkjassenOverallsBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.

Prijs

1+ € 20.02
10+ € 18.19
25+ € 17.06
Prijzen exclusief BTW, verzendkosten en bedrukken / borduren
Grotere aantallen? Vraag per e-mail naar onze scherpe prijsopgave.

Gerelateerde producten


HAVEP Dames Werkbroek Food & Catering 8369
Vanaf € 17.06
Havep werkbroek Food en Catering 8316
Vanaf € 20.07

Laatst bekeken