Fleece sjaal De Luxe AR1885

Fleece sjaal De Luxe AR1885
 • Fleece sjaal De Luxe AR1885

Andere varianten

 • Fleece Sjaal de Luxe AR 1885 ivoor
 • Fleece Sjaal de Luxe AR 1885 Lichtblauw
 • Fleece sjaal de Luxe AR 1885 Navy blauw
 • Fleece Sjaal de Luxe AR 1885 Paars
 • Fleece sjaal de Luxe AR 1885 grijs
 • Fleece sjaal de Luxe AR 1885 geel
 • Fleece Sjaal de Luxe AR 1885 Kobalt blauw
 • Fleece sjaal de Luxe AR 1885 oranje
 • Fleece sjaal de Luxe AR 1885 roze
 • Fleece sjaal de Luxe AR 1885 wit
 • Fleece Sjaal de Luxe AR 1885 Zwart
 • Fleece sjaal de Luxe AR 1885 groen
vanaf € 2.69

Maak een keuze:Aantal:

OF

Prijzen

1+ € 6.20
10+ € 5.04
25+ € 4.17
100+ € 3.38
250+ € 2.88
1000+ € 2.69
Prijzen exclusief BTW, verzendkosten en bedrukken / borduren
Grotere aantallen? Vraag per e-mail naar onze scherpe prijsopgave.

Productomschrijving over Fleece sjaal De Luxe AR1885

Artikelcode: AR1885

Fleece sjaal De Luxe AR1885

Gewicht: 280 gr/m²
Stof: anti pilling fleece
Afmeting: 150 x 30 cm

Extra dik en dus extra veel warmte. Verwen jezelf met deze luxe fleece sjaal. Met zoveel beschikbare kleuren is het onmogelijk om slechts een exemplaar in je kast te hebben liggen. De sjaal bevat een dubbel uiteinde om de achterzijde van een borduring onzichtbaar te maken.

Scherpe prijzen Fleece sjaals 

Warme Fleece Sjaals in verschillende kleuren en formaten die we voordelig voor u kunnen bedrukken of borduren!
 

Wat is Fleece?

Fleece is opgeruwe en gebreide stofsoort gemaakt van polyester. Fleece heeft dan ook een isolerende werking en is heerlijk warm en draagt erg comfortabel. Let op, Fleece is van zichzlef niet winddicht. Bij een Heren, dames of kinder  Fleece Vest  of een Heren, dames of kinder Fleece Jas zijn er ook modellen verkrijgbaar die wel winddicht zijn. Dit noemt men een Windstopper. Een Fleece Windstopper heet een Ademende tussen laag die tussen de Fleece wordt geplaatst. Fleece is een engels woord wat vertaald in het Nederlands letterlijk "vacht" betekent.

Fleece is tegenwoordig ook een uitstekent product voor Promotie of evenementen doeleinden. Zo hebben we Heren Fleece Vesten tegen scherpe prijzen die goed van kwaliteit zijn maar zich uitstekent lenen voor promotionele doeleinden. Behalve Heren Fleece Vesten of jassen zijn er ook Fleecesjaals of Fleece mutsen die hiervoor geschikt zijn. Dit in het bijzonder vanwege een lage kostprijs. 

Tegenwoordig zijn er veel Fleece producten verkrijgbaar, puur door het comfort en warmte wat Fleece geeft. Behalve Fleece Dekens zijn er ook Fleece sweaters of truienFleece mutsenFleece dekensFleece HandschoenenFleece Bodywarmers etc etc. verkrijgbaar.

Borduren of Bedrukken van Fleece sjaals  

Fleece sjaals kunt u bij ons laten borduren of bedrukken met uw logo en / of tekst. Borduren van Fleece sjaals   wordt het meest gedaan en heeft de beste uitstraling. Uiteraard is bedrukken ook mogelijk op Fleece Dekens  echter door de opstaande vezels van Fleece is bedrukken minder mooi. Zeker in het geval  van een grotere oppervlakte bedrukken. Toch zijn er veel bedrijven die hun logo laten bedrukken. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken van Fleece en kunnen gerust stellen dat wij het beste resultaat leveren. Uiteraad kunnen we ons voorstellen dat u twijfelt tussen borduren of bedrukken. In dit geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u wellicht adviseren! U kunt ons ook een e-mail sturen of onze offerte formulier invullen waarin u uw vraag kunt stellen.
 

Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment Heren Softshell JassenDamens Fleece VestenHeren Fleece Sweaters of truienDames Fleece Sweaters of truien, of bij Heren Hooded Sweaters

Vragen?
0499 - 32 00 60
 • maandag t/m vrijdag
 • 08:30 - 17:00 uur

Laatst bekeken