Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Baby Poloshirts voordelig laten bedrukken

Baby Poloshirts laten bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen 

Wij hebben verschillende baby polo's die wij voor u kunnen bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen. U kunt de baby polo's ook onbedrukt bestellen. Kijk ook alvast naar onze kinder polo's want voor u het weet zijn ze groot! 

Omschrijving baby polo's 

Een baby polo is net als een gewone polo echter dan in baby maten. De baby polo's zijn verkrijgbaar vanaf maat 0/6 maanden tot en met 24/36 maanden. 

 

Bedrukken of borduren op baby polo's

Het bedrukken of borduren op baby polo's gebeurd op dezelfde manier als op polo's voor volwassenen. De borduring of bedrukking zal echer wel iets kleiner zijn, in verband met de kleine maten. Houd u daarom rekening met eventuele kleine letters in uw logo als het geborduurd moet worden. Wij kunnen in de meeste gevallen tekst leesbaar borduren bij een afmeting van 0.5 cm hoog. Bij bedrukken is kleine tekst geen enkel probleem en wij kunnen deze kleine tekst super strak op de baby polo bedrukt krijgen. Wilt u graag geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op. Ons team heeft jarenlange ervaring en kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Overig assortiment baby en kinderartikelen

Bent u nieuwschierig geworden naar onze producten? Neem dan ook eens een kijkje bij een van onze andere producten voor kinderen en baby's; t-shirts Baby, T-shirts Kinderen, Kinder Sweaters, Fleece Kinder & Caps Kinderen