Overalls Havep Basic borduren

Omschrijving Overalls

Overalls geven een gevoel van bescherming. Of u nu aan het lassen bent met een brandwerende Overall of in de Chemie met een Antistatische Overall of dat u in de weg en waterbouw werkzaam bent met een high Visibilty overall, wij hebben diverse modellen overalls met diverse beschermings normen.
Er zijn dan ook diverse type Overalls zoals een Amerikaanse Overall, BodybroekenHigh Visibilty OverallsBrandwerende OverallsAntistatische Overalls, Boeren Overalls en nog meer. Voor elke branche hebben wij de juiste Overall. 

Een Basic Overall is dan ook een Overall die basic is. Deze overalls zijn geschikt voor normale werkzaamheden. De prijsstelling van de Havep basic Overalls is uitstekent zeker gezien de kwaliteit. Bent u dan ook op zoek naar bedrijfskleding voor uw werknemers, dan bent u met Havep economisch het beste uit. 

Havep Bedrijfskleding of Werkkleding is een goede keus

Havep heeft een groot assortiment Werkkleding of Bedrijfskleding.Havep biedt uitstraling, comfortable werkkleding en Veiligheid. Dit alles gepersonaliseerd op uw werk situatie. Havep heeft dan ook al 150 jaar ervaring in het vervaardigen van Werkkleding of Bedrijfskleding.
Havep is dan ook uniek in maatwerk en heeft zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in specials. Havep maakt werkkleding en veiligheidskleding die volledig voldoet aan uw wensen. Comfort en het makkelijk gebruik van deze werkkleding staat voorop. 
Het unieke van Havep is dat er vanaf 30 stuks, minimaal 4 stuks per maat, modellen van Havep werkkleding volledig de uitstraling kunnen geven van uw bedrijf. Dit betekent dat we kleur stelling kunnen aanpassen, bv 2 kleuren of 3 kleuren, we kunnen extra zakjes plaatsen etc. Dit alles volledig naar wens.
Het huidge assortiment Van Havep Werkkleding of Bedrijfskleding is afgestemd op de huidige markt. Of u in de Bouw werkzaam bent, Chemie, Industrie, weg werkzaamheden waardoor u veiigheidkleding, high visibilty, Signaal kleding of reflectie kleding moet dragen, Antstatische werkzaamheden, Brandwerende werkzaamheden etc. etc.  Wij kunnen deze kleding van Havep leveren.
Ook heeft Havep de laatste jaren Stoere en Sportieve Werkkleding ontwilkkeld, uiteraard mag Werkkleding of Bedrijfskleding er tenslotte ook goed uitzien.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkkleding en/ of Bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Borduren of Bedrukken

Havep Basic Overalls kunnen we voor u bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen. Mocht u twijfelen dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kunnen u wellicht adviseren over bedrukken of borduren,de positie, kleur, of grootte van uw logo en/of tekst. Uiteraard kunt u ook uw vragen stellen indien u een offerte formulier invult. 

WerkbroekenWerkjassenBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.

Borduren of bedrukken Havep Basic Overalls tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Havep Basic Overalls voordelig laten borduren of bedrukken .

Assortiment Overalls

Wij hebben een groot assortiment Overalls waaronder de Havep Basic Overalls die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar een Vlamvertragende OverallsOveralls voor de Chemie of Overalls voor in de Industrie, wij hebben een ruime keus.