Fleece Werktruien borduren

Borduren of bedrukken van Fleece Werktruien tegen scherpe prijzen

Wij leveren Fleece Werktruien in kleine, middel en grote series tegen scherpe prijzen die wij ook voor u voordelig kunnen borduren of bedrukken.

Assortiment Fleece Werktruien

Bent u op zoek naar een Fleece werktrui? U treft het, wij hebben een ruim assortiment Fleece Werktruien met een korte rits of met een volledige rits ook wel fleecejas  of Fleece Vest genoemd, 

Wat is een Fleece Werktrui?

Het woord Fleece Werktrui zegt het al. Fleece Werktruien zijn truien om in te werken en gemaakt van Fleece materiaal.. Het verschilt qua uiterlijk niet altijd met een gewone Fleece Werktrui echter zit het verschil in de functionaliteit en de kwaliteit. De kwaliteit is in veel opzichten beter omdat de Fleece Werktrui bestand moet zijn tegen intensieve arbeid. Vaak wordt een Fleece Werktrui vaker gewassen waardoor de slijtage hoger is. Natuurlijk zijn Fleece Werktrui ook bestemd voor de minder warme dagen.
 Fleece is opgeruwe en gebreide stofsoort gemaakt van polyester. Fleece heeft dan ook een isolerende werking en is heerlijk warm en draagt erg comfortabel. Fleece is een engels woord wat vertaald in het Nederlands letterlijk "vacht" betekent.

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of Fleece Werktruien met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bedrukken of Borduren Fleece Werktruien

Tevens kunnen wij deze Fleece Werktruien voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of werkkleding.

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!