Horeca Koksbuizen Heren scherpe prijzen

Horeca Koksbuizen Heren tegen scherpe prijzen

Horeca Koksbuizen Heren kunt u bij ons voordelig laten borduren of laten bedrukken

Assortiment Koksbuizen

Wij hebben een ruim assortiment heren of dames koksbuizen in diverse modellen kleuren, kwaliteiten en prijzen. 

Omschrijving Koksbuizen Heren

Er is tegenwoordig een groot assortiment Horeca Heren Koksbuizen verkrijgbaar. Horeca Koksbuizen ook wel koksjassen genoemd is kleding die geschikt is voor de Horeca Keuken. Zo heb je koksbuizen voor de Kok of Chef Kok voor heren en dames. Behalve uitsraling is een koksbuis ook hygenisch. 

Ruime keus

?Tegenwoordig zijn koksbuizen aan de tijd aangepast. Je hebt natuurlijk de standaard koksbuizen echter heb je tegenwoordig ook modieuze koskbuizen voor zowel heren als dames. Ook de verkrijgbare kleuren zijn uitgebreid. Voorheen had je vaak witte koksbuizen echter nu ook zwarte, grijze, fuchsia, blauwe, cream en diverse andere kleuren. 

Bedrukken of Borduren Horeca Kleding

Tevens kunnen wij deze Horeca Heren Koksbuizen voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of werkkleding. Logo's, individuele namen is allemaal mogelijk

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Kijk ook eens bij onze ander Horeca kleding zoals Horeca Gilets of bij Horeca overhemden

Ook hebben we nog diverse andere kleding in ons asortiment zoals T-shirtsPoloshirtsFleece producten of Softshell Jassen