Poloshirt duo colour borduren of bedrukken

Poloshirts Meerkleurig voordelig borduren of bedrukken 

We hebben in ons assortiment een groot aantal meerkleurige polo's. Deze zijn verkrijgbaar in leuke kleurcombinaties en in diverse maten. Wij kunnen deze voor u bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen. Tevens kunt u deze ook onbedrukt bestellen. 

Omschrijving Poloshirts meerkleurig

Poloshirts meerkleurig zijn zoals normale polo's echter dan verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. Denk hierbij aan een polo met een andere kleur streep op de kraag Ook hebben we gestreepte poloshirts  

Bedrukken of borduren op meerkleurige poloshirts. 

Het is mogelijk om te bedrukken of borduren op onze meerkleurige poloshirts. Wij kunnen bedrukken en borduren in iedere gewenste kleur. Dat wil zeggen dat wat u ook wenst het bij ons mogelijk is, zo kunt u bijvoorbeeld uw logo laten bedrukken of borduren in een kleur die één van de kleuren op het poloshirt benaderd. Het bedrukken of borduren van uw logo op wit textiel is geen enkel probleem, ook met wassen zult u geen problemen ondervinden. De inkt die wij gebruiken gaat niet doorlopen in de was, evenals de borduurgaren die wij gebruiken. Onze borduurgaren zijn van polyester waardoor de kleuren niet doorlopen. Bij een bedrukking is het wel van belang dat u op maximaal 40 graden binnenste buiten wast en niet in de droger doet. Zo blijft uw bedrukking het langst mooi. 

Assortiment Poloshirts Meerkleurig 

Zoals vermeld hebben wij diverse kleurstellingen in ons assortiment. We hebben polo's met gekleurde banen  of bijvoorbeeld gekleurde schouders en mouwen. Bent u op zoek naar andere artikelen die passen bij uw meerkleurige polo? Kijk dan eens bij de lijn van Santino, dit merk heeft diverse artikelen die allemaal verkrijgbaar zijn in dezelfde kleur stelling. Zit uw gewenste kleurstelling er niet bij? Neem dan contact met ons op voor meer informatie betreft custom made polo's. Wellicht dat uw wensen te realiseren zijn op een polo speciaal voor u gemaakt. 

Overig assortiment 

Niet gevonden wat u wenst? Neem dan eens een kijkje bij Poloshirts Heren, Poloshirts met Borstzakje of Poloshirts Goedkoop.

polo drukken grote aantallen, polo's drukken grote aantallen, polo drukken kleine oplage, polo's drukken kleine oplage, polo's drukken vrijgezellenfeest, polo's bedrukken sport, polo's bedrukken prijs, polo's bedrukken voor en achterkant, polo's bedrukken professioneel, polo's bedrukken goedkoop online, polo's bedrukken nederland, polo's bedrukken logo, polo's bedrukken kwaliteit, polo's bedrukken hoge kwaliteit, polo's bedrukken groothandel, polo's bedrukken van goede kwaliteit, polo's bedrukken eindhoven.


Heren Poloshirts, heren polo. Dames Poloshirts, dames polo, Kinder Polo, Heren Polo lange mouwen, Dames Polo lange mouwen, Kinder Polo met lange mouwen, Goedkope Polo's in diverse kleuren zoals witte Polo, zwarte Polo, groene Polo, grijze Polo, oranje Polo, roze Polo, paarse Polo, gele Polo, navy Polo, Rode Polo, blauwe Polo.